3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Huizen

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Huizen

Gootsteen Ontstoppen Huizen? Loopt het water niet meer goed weg? Of komt het water in de gootsteen omhoog op het moment dat u de vaatwasser gebruikt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een gootsteen verstopping.

Riool Ontstoppen Huizen helpt vaak mensen die een een verstopte gootsteen hebben door een ophoping van vet, olie en etensresten. In de meeste gevallen is een dergelijke verstopping snel verholpen.

Heeft u een verstopte gootsteen? En heeft u hulp nodig bij het ontstoppen? Neem dan gerust contact op met Gootsteen Ontstoppen Huizen via 035 203 24 78. Wij helpen u graag!

Gebruik deze middelen niet

In bouw- en supermarkten is er een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen te vinden. Wij begrijpen dit niet goed want dergelijke middelen bevatten veel chemicaliën. Het gebruik daarvan is slecht voor het milieu en de gezondheid. U kunt bijvoorbeeld chemische brandwonden oplopen als u het middel op uw huid krijgt of geïrriteerde luchtwegen als u de vrijkomende gassen inademt. Sommige middeltjes zijn zó agressief dat er zelfs een explosie kan ontstaan. Wij raden het gebruik van deze middelen daarom af.

Behalve de gezondheidsrisico’s moet het water met de chemicaliën ook weer weggespoeld worden. Hierdoor wordt het rioolwater onnodig vervuild en de waterzuivering onnodig belast. Om uit de kraan te kunnen blijven drinken moeten we er met zijn allen voor zorgen dat de waterkwaliteit in Nederland goed blijft.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Bel dan gerust voor een afspraak met Riool Ontstoppen Huizen naar 035 203 24 78.

Oorzaak gootsteen verstopping

De oorzaak van de gootsteen verstopping is erg belangrijk om te bepalen hoe de verstopping het best verholpen kan worden. Daarnaast is het van belang om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt in de afvoer. Afhankelijk van de oorzaak en de locatie van de verstopping in de afvoer wordt bepaald welke methode het best gehanteerd kan worden.

Gootsteen verstoppingen ontstaan vaak door vet, olie en etensresten die zich ophopen in de afvoer. Wij horen regelmatig van mensen dat er gedacht wordt dat vet/olie wel door het water weggespoeld wordt. Het tegenovergestelde is echter waar, vet/olie stolt juist in de afvoer waardoor dit ophoopt en etensresten vastkleven.

Zijn vet, olie en etensresten de oorzaak van uw verstopping? Dan kunt u proberen om de verstopping terug de gootsteen in te halen met behulp van een plopper of een waterstofzuiger.

Heeft u de hulp van Riool Ontstoppen Huizen nodig? Bel dan gerust via 035 203 24 78.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De gootsteen ontstoppen met een plopper kan een effectieve manier zijn om een kleine verstopping los te laten komen. Helaas werkt het niet altijd voor hardnekkige verstoppingen maar het is altijd te proberen.

Om een plopper effectief te gebruiken maakt u de rubberen zuignap eerst flexibel onder warme kraan. Vervolgens kunt u de zuignap volledig over de afvoer heen zetten. Door de steel zachtjes naar beneden te duwen en vervolgens een trekkende beweging omhoog te maken, kunt u zuigkracht creëren. Hopelijk komt de verstopping hierdoor los.

Heeft de plopper niet geholpen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Gootsteen Ontstoppen Huizen via 035 203 24 78.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) en azijn goed kan werken wanneer je te maken hebt met een verstopte afvoer.

Het is voor een hardnekkige verstopping niet altijd effectief maar het voordeel van deze middelen is dat het uw afvoer niet aantast. Zuiveringszout en azijn zijn twee natuurlijke middelen die u kunt gebruiken zonder schade aan te richten aan uw afvoer.

Wij adviseren om een flinke scheut azijn en een kopje soda in een emmer met warm water te doen. Dit mengsel gooit u vervolgens vanaf zo hoog mogelijk in de afvoer. De hoogte zorgt voor druk op de verstopping. Hopelijk komt de blokkade direct los, en anders kunt u het een nacht in laten werken.

Heeft de emmer met soda en azijn niet geholpen? Dan is de kans groot dat het een hardnekkige verstopping is. De loodgieters van Riool Ontstoppen Huizen helpen u graag! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Huizen via 035 203 24 78.

Afvoer ontstoppen door professionals

Wanneer u uw gootsteen laat ontstoppen door Riool Ontstoppen Huizen, dan weet u zeker dat de verstopping snel en vakkundig verholpen wordt.

Onze professionals kunnen elke verstopping oplossen. Indien nodig kunnen wij ook met spoed langskomen. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: de ernst van de verstopping, het aantal arbeidsuren, de nodige inspecties, de uitgevoerde reparaties, en de eventuele machinekosten.

Afvoer Ontstoppen Huizen hanteert geen voorrijkosten en werkt met eerlijke vaste tarieven. Daarnaast hechten wij waarde aan eerlijkheid en transparantie. Voordat we starten met onze werkzaamheden maken wij altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wij starten onze werkzaamheden pas wanneer u goedkeuring gegeven heeft op de prijsopgave.

Wilt u uw laten verhelpen door onze vakmannen? Bel dan voor een afspraak naar 035 203 24 78.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Huizen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Huizen? Riool Ontstoppen Huizen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Huizen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Huizen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Huizen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Huizen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Huizen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Huizen via 035 203 24 78. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 035 203 24 78

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Huizen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Huizen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Huizen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Huizen?

Ontstoppingsdienst Huizen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Huizen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Huizen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Huizen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Huizen inschakelen? Neem gerust contact op via 035 203 24 78.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Huizen en omstreken. Waar u ook woont in Huizen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Huizen-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 035 203 24 78 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Huizen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Huizen op 035 203 24 78.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Huizen? Neem gerust contact op via 035 203 24 78.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Huizen op 035 203 24 78.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Huizen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging Huizen

Riool Ontstoppen Huizen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

RKBS De Springplank

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Huizen.

Esther

Woonzorgcentrum De Marke De Meenthoek

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Huizen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant De Haven van Huizen

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button